VI UDFØRER

Døre/Vinduer

Døre og vinduer

TMEK kan tilbyde levering og montering af færdige elementer fra alle større leverandører på det danske marked. Vi er leveringsdygtige uanset om ønsket er træ-, træ/alu- eller plastelementer og vi udfører både enkeltopgaver og som helhedsløsning.

Døre og vinduer er en vigtig del af husets fremtoning. Hos TMEK lægger vi stor vægt på æstetikken og sørger altid for at nye elementer passer til husets oprindelige udtryk, med respekt for historien.

Udskifting af døre og vinduer bidrager ikke kun til husets udseende. De er også væsentlige til nedbringelse af energiforbruget. Og da de er en del af husets klimaskærm, kan det grønne håndværkerfradrag udnyttes. Udover en billigere varmeregning, er der den fordel at  komforten øges og eventuelt træk og kuldenedfald undgås.

Alt bliver selvfølgelig bestilt efter mål og altid i henhold til kundens ønsker og behov. Når døre og vinduer udskiftes af TMEK kan du være sikker på en løsning du bliver glad for i mange år.

TMEK udfører også udskiftining af punkterede og revnede glas og ruder. Hænger/binder døren klarer vi også den.  

.

Om TMEK

TMEK er Simon Basso. Din lokale tømrermester og energiteknolog. Med mange års erfaring som selvstændig tømrermester og uddannet energiteknolog, står jeg klar til at hjælpe.

Sociale Medier

Kontakt

TMEK
Bøgedals Allé 9
5250 Odense SV
Tlf. 21 69 29 79
E-mail: kontakt@tmek.dk